WERKPLAATS

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Onze werkplaats is ruim, net en volledig uitgerust.

Wat maakt dan het verschil? Dat het een open werkplaats is! Dat u als klant het recht hebt even vrij rond te kijken en de mogelijkheid heeft een vraag te stellen.

Bij ons mag een klant gerust bij een kleine beurt of herstelling van zijn Mercedes-Benz blijven. Dit schept de gelegenheid hem volledig te informeren, voorkomt misverstanden en versterkt de vertrouwensrelatie met de klant.

Wij kennen uw Mercedes van binnen en van buiten, en tonen u dat graag. Vervangen onderdelen bewaren wij ook steeds totdat u de wagen afhaalt. We geven u graag meer uitleg bij de uitgevoerde service of herstelling.

Ons werkplaats diagnosesysteem (XENTRY-diagnosis) en werkplaats informatie-systeem (WIS) is hetzelfde als gebruikt wordt bij de grootste Mercedes-dealers. Is bovendien permanent online verbonden met de Servers van Mercedes-Benz Duitsland. De nieuwste informatie en software staat aldus continu ter onzer beschikking om doelgericht en tijdbesparend te kunnen werken.

Scholing is bij ons geen verplichting, maar een natuurlijke drang om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste technische evoluties …

Korte reparatietijden

Niemand vind het prettig zijn Mercedes lang te moeten missen. Bij Garage Aerts beseffen we dit ook. Daarom stellen we alles in het werk om onderhoud en herstellingen binnen één dag af te werken.

Wij hebben een grote voorraad onderdelen in het eigen magazijn. Bestellingen die wij ’s morgens doorgeven worden nog dezelfde dag geleverd.

Een ruime werkplaats. Ervaren techniekers. Diagnose en informatiesystemen die online verbonden zijn met Mercedes-Benz servers. U merkt het, wij laten niets aan het toeval over om u snel en vakkundig te helpen.

Het spreekt vanzelf dat ook wij niet alles op één dag kunnen herstellen. Maar dat is dan ook de uitzondering die de regel bevestigt!

Magazijn

Wij hebben steeds alle onderdelen voor onderhoud en courante herstellingen op voorraad.

Andere onderdelen kunnen wij in real-time bij Mercedes bestellen en liggen binnen 24h voor u klaar. En uiteraard kan u bij ons terecht voor alle denkbare accessoires.

Ook voor uw Youngtimer, Oldtimer of Classic Car kunnen wij onderdelen leveren! Denk er wel aan wanneer u onderdelen bestelt het chassisnummer bij de hand te houden.

Schadeherstel

Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dat uw enige keuze is, maar vind u dit wel zo prettig? Men kent u daar niet, noch uw wagen.

U bent vrij uw hersteller zelf te kiezen. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Bij schade geeft u dus gewoon uw vertrouwde garage op als hersteller.