VERKOOP

VERKOOP MERCEDES VOERTUIGEN

Wie zijn Mercedes-Benz laat onderhouden bij garage Aerts, rijdt gegarandeerd jaren zorgeloos. Maar hoe goed wij uw wagen ook verzorgen, er komt wellicht een moment dat u nadenkt over een nieuwe aankoop.

Wij maken een selectie uit honderden recente Mercedes-voertuigen, vaak minder dan een jaar oud en met zeer weinig kilometers. Op zeer korte tijd kunnen wij u zo de wagen aanbieden die aan uw wensen en voorkeur voldoet.

U ontvangt steeds een CarPass Certificaat met technische fiche bij de aankoop van een wagen. Deze geeft u de exacte staat van het voertuig en garandeert u de juistheid van de kilometers.

U wenst liever een nieuwe Mercedes-Benz aan te schaffen? Ook dan geven wij u graag advies en begeleiden u bij uw aankoop.

Bedrijfsvoertuigen

Gepersonaliseerde begeleiding

Ook voor een Citan, Vito of Sprinter kan u uiteraard terecht bij Garage Aerts.

Wij begeleiden u persoonlijk naar de juiste keuze. Daarvoor bespreken we uitgebreid het gebruik dat u van uw nieuw Mercedes-voertuig wenst te maken en bestuderen we samen de voor u meest interessante uitrusting en opties.

We weten dat dit erg belangrijk is. Uw Mercedes bedrijfsvoertuig zal immers vele jaren uw trouwe dienaar zijn!

Garantie

Blijft uiteraard geldig

Of u nu een tweedehands, Mercedes Certified Car, Jahreswagen of gloednieuwe Mercedes-Benz rijdt, u bljft genieten van de garantie, waar u uw voertuig ook kocht.

En daarbij heeft u natuurlijk de voordelen van onze kwaliteitsservice gekoppeld aan onze scherpe prijzen.