VERHAAL

GARAGE AERTS – ONS VERHAAL

Herman Aerts startte zijn carriëre bij Mercedes ‘Van Steen’, het huidige Mercedes-Benz Mechelen. Maar hij had meer in zijn mars en begon als zelfstandige in bijberoep. Al snel werd gestart met de bouw van een bedrijfspand. Na enkele gesprekken met de invoerder van Mercedes-Benz, was het agentschap Herman Aerts geboren.

Drukke jaren volgden en het klantenbestand bleef groeien. Tot in de nachtelijke uren werd er gesleuteld om klanten weer snel de baan op te helpen. Zo werd de reputatie van Herman Aerts steeds sterker en de mond aan mond reclame deed zijn werk.

Op korte tijd wist men in de ruime omgeving de vakkennis en gedrevenheid van Garage Aerts te waarderen. In deze sfeer groeide Daisy Aerts, huidig zaakvoerster op en kreeg de liefde voor Mercedes Benz letterlijk met de paplepel aangereikt. Haar echtgenoot, Kris Uytterhoeven leerde ze kennen eind jaren ’80. Hij volgde de Hogeschool voor Autotechniek in Kortrijk. Na deze opleiding stapte hij mee in de zaak en behaalde het diploma Manager voor het Automobielbedrijf. Samen runnen zij nu de zaak, bijgestaan door Herman Aerts die nog steeds leeft voor zijn zaak en wiens ervaring nog altijd een meerwaarde betekent.

De garagesector evolueert de laatste jaren zeer snel. Grote concessies worden nog groter. Om deze investeringen terug te verdienen worden deze dealers steeds bureaucratischer gerund en de afstand met de klant groeit, samen met het uurloon om dit alles financieel rond te krijgen. Ook Garage Aerts werd voor de keuze gesteld om in dit model te stappen of om onafhankelijk verder te gaan.

De bedrijfsfilosofie en de klanten indachtig, werd voor het laatste geopteerd. Tot op heden hebben we hier nog geen moment spijt van gehad. De voordelen zijn immers talrijk en divers, en niet in het minst voor onze klanten.

Zonder opgelegde, soms overbodige investeringen van de constructeur, kunnen wij ons uurtarief democratisch houden…om maar één ding te noemen. Bovendien geven nieuwe wettelijke bepalingen ons toegang tot dezelfde technische informatie, opleiding en apparatuur als de merkdealer. Zo ligt de weg open om onze vakkundige service te blijven garanderen in nauw contact met u als klant zodat wij rekening kunnen blijven houden met uw persoonlijke wensen en voorkeur.

Wij hopen dan ook u in de toekomst te mogen (blijven) begroeten in onze zaak.


Daisy Aerts

Na haar opleiding communicatiemanagement is Daisy Aerts mee in de zaak van haar ouders gestapt. Zij ontvangt u met een glimlach en verzorgt de administratie en verkoop bij garage Aerts.


Kris Uytterhoeven

Na het behalen van het diploma A1 Autotechniek (Hogeschool Kortrijk) heeft Kris Uytterhoeven ook de opleiding Manager voor het Automobielbedrijf succesvol afgerond. In 1995 is hij samen met zijn echtgenote, Daisy Aerts, in de zaak gestapt. Sinds enkele jaren is Kris ook bestuurslid van de groepering Reparauto binnen de automobielfederatie Traxio. Hij is verantwoordelijk voor de goede werking van de werkplaats. Indien gewenst geeft hij graag persoonlijk een woordje uitleg bij de uitgevoerde werken.