Navigatie

Magazijn

Wij hebben steeds alle onderdelen voor onderhoud en courante herstellingen op voorraad.

Andere onderdelen kunnen wij in real-time bij Mercedes bestellen en liggen binnen 24h voor u klaar. En uiteraard kan u bij ons terecht voor alle denkbare accessoires.

Ook voor uw Youngtimer, Oldtimer of Classic Car kunnen wij onderdelen leveren! Denk er wel aan wanneer u onderdelen bestelt het chassisnummer bij de hand te houden.

1 Dag reparatie

Niemand vind het prettig zijn Mercedes lang te moeten missen. Bij Garage Aerts beseffen we dit ook. Daarom stellen we alles in het werk om onderhoud en herstellingen binnen één dag af te werken.

Wij hebben een grote voorraad onderdelen in het eigen magazijn. Bestellingen die wij ’s morgens doorgeven worden nog dezelfde dag geleverd.

Een ruime werkplaats. Ervaren techniekers. Diagnose en informatiesystemen die online verbonden zijn met Mercedes-Benz servers…
U merkt het, wij laten niets aan het toeval over om u snel en vakkundig te helpen.

Het spreekt vanzelf dat ook wij niet alles op één dag kunnen herstellen. Maar dat is dan ook de uitzondering die de regel bevestigt!

Schadeherstel

Even een misverstand recht zetten.

Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dat uw enige keuze is, maar vind u dit wel zo prettig?
Men kent u daar niet, noch uw wagen.

U bent vrij uw hersteller zelf te kiezen. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Bij schade geeft u dus gewoon uw vertrouwde garage op als hersteller.