Onderhoud en herstellingen

Onze werkplaats is ruim, net en volledig uitgerust.

Wat maakt dan het verschil? Dat het een open werkplaats is! Dat u als klant het recht hebt even vrij rond te kijken en de mogelijkheid heeft een vraag te stellen. Een beetje zoals de keuken van een goed restaurant, die hebben ook niets te verbergen.

Bij ons mag een klant gerust bij een kleine beurt of herstelling van zijn Mercedes-Benz blijven. Dit schept de gelegenheid hem volledig te informeren, voorkomt misverstanden en versterkt de vertrouwensrelatie met de klant.

Wij kennen uw Mercedes van binnen en van buiten, en tonen u dat graag. Vervangen onderdelen bewaren wij ook steeds totdat u de wagen afhaalt. We geven u graag meer uitleg bij de uitgevoerde service of herstelling.

Ons werkplaats diagnosesysteem (STAR-diagnosis) en werkplaats informatie-systeem (WIS) is hetzelfde als gebruikt wordt bij de grootste Mercedes-dealers. Is bovendien permanent online verbonden met de Servers van Mercedes-Benz Duitsland. De nieuwste informatie en software staat aldus continu ter onzer beschikking om doelgericht en tijdbesparend te kunnen werken.

Scholing is bij ons geen verplichting, maar een natuurlijke drang om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste technische evoluties ...