Budget

Een sterke service, onderhoud en herstelling met garantie tegen een beduidend lager uurtarief? Ja dat kan, lees hier de reden.

Afhankelijk van het soort onderhoud/herstelling wordt de werkplaatsfactuur voor een groot stuk bepaald door de werkuren. Het tarief voor een werkuur is de laatste jaren bij grote merkdealers flink omhoog gegaan. Dit heeft twee oorzaken; enerzijds het aantal ‘niet-productieve’ werknemers die ervoor moeten zorgen dat alles gestructureerd verloopt. Denk hierbij aan klanten –adviseurs, receptionisten, magazijn-medewerkers enz.

Anderzijds zijn de investeringen opgelegd door autoconstructeurs enorm zwaar. Investeringen die vooral het imago en de uitstraling van het automerk hoog moeten houden.

Uiteraard moeten gemaakte kosten worden terugverdiend!

  • Via verkoop van nieuwe wagens? Ook u weet dat de marges hierop steeds kleiner worden…
  • Via wisselstukken? Deze prijzen liggen vast en zijn overal dezelfde…
Blijft over het uurloon…

En het is juist hier dat wij voor u het verschil kunnen maken. Bij Garage Aerts zijn alle medewerkers productief en door onze onafhankelijke positie bepalen wij zelf welke investeringen een meerwaarde voor onze klanten betekenen. Dit is dan ook de reden waarom wij ons uurtarief laag kunnen houden.